PRO Fashion

Un look stilat pentru această primăvară târzie

Un look stilat pentru această primăvară târzie

Două bloggerițe au fost invitate în rubrica ProFashion. Sarcina lor era următoarea – trebuia să aleagă câte un look potrivit anotimpului care sperăm că va sosi în curând – primăvara. Fetele au optat pentru ceva comod, simplu și stilat. Care look vă place mai mult?

Mariana Stângaci>>

Dacă e adevărat că detaliile fac diferența, atunci cred că această ținută e reprezentativă în acest sens. Pantalonii și cămașa îmi conferă un aspect mai formal, ideal pentru oficiu sau universitate/școală, mocasinii cu imprimeu leo sunt un must have din acest sezon și îmi par deosebiți și foarte arătoși, la fel ca accesoriile cu care am îmbogățit ținuta. Am ales să reprezint sezonul primăvăratic cu un look ce emana prospețime, confort și atenție la detalii.

Cămașă – H&M
Pantaloni – Mango
Mocasini – Massimo Dutti
Geantă – Zara
Accesorii – Casio, H&M

Adriana Marinescu>>

Albastrul "electric" este noua mea obsesie și culoarea preferata pentru acest sezon! Se poate  combina aproape cu orice alta culoare: roșu, bej-crem, auriu, alb și altele. Am ales o bluză cu  imprimeu și culori vibrante din aceeași gamă. Cred că această culoare puternică și impunătoare este perfecta pentru un look de primăvară: vesel, dar, în același timp, elegant si maiestuos.

Bluza și paltonul  – Mango
Pantalonii – H&M
Pantofii – Zara

Gemma Solomon

allfun

Еще PRO Fashion