Новости

FIFA 2018 în direct la Kozlovna - memorabil, gustos și profitabil

Începînd cu data de 14 iunie, pentru o lună întreagă, restaurantul bucătăriei cehe Kozlovna se va transforma într-un loc extraordinar, plin de emoție, perfect pentru adevărații fani a fotbalului să vizioneze mult așteptata, grandioasa Cupă Mondială FIFA 2018. Evenimentul sportiv va avea loc în perioada 14 iunie- 15 iulie 2018.

Restaurantul Kozlovna și terasa spațioasă Kozlovna Beer Garden vor prezenta o atmosferă cu adevărat de neuitat pentru toți fanii fotbalului. Televizoarele cu ecrane mari, amplasate convenabil, un sunet perfect, mese pentru diverse companii, bere proaspătă, o mare de gustări delicioase la bere și alte tipuri de bucate- toate acestea vor amplifica atmosfera de neuitat a campionatului.  Apropo, toți fanii fotbalului și a berii sunt așteaptați cu oferte tentante și combo-meni-uri profitabile:

- La comanda a 5 păhare de bere Kozel, obțineți o sticlă de bere gratis. Berea e băutura perfectă la fotbal, nu-i așa?

- Comandați un platou de carne Regal și obțineți gratuit 4 halbe de bere Kozel.

- La comanda unui platou de carne Kozlovna, restaurantul vă bucură cu 3 pahare de bere Kozel.

Țineți cont să comandați în prealabil masa preferată, să adunați gașca de prieteni și să vă bucurați de serile de vară calde, meciurile spectaculoase FIFA 2018 în incinta restaurantului Kozlovna.

Vă așteptăm pe str. Pushkin, 24, pentru comenzi contactează-ne la numărul 079 02 9999.

Еще Новости