Новости

Restaurantul Kozlovna deschide Terrasa de vară- Kozlovna Beer Garden

Soarele și căldura mult așteptată deja stăpînesc pe deplin capital nostră verde. Ticmai e o ocazia frumoasă de a petrece timpul liber cu prietenii la o terasă? Bere proaspătă, o companie minunată, mâncare delicioasă, comfort și o deservire la nivel- care poate fi descrierea mai frumoasă pentru o zi frumoasă cu soare? Anul precedent, restaurantul bucătăriei cehe Kozlovna a deschis o nouă terasă spațioasă în sentrul capitalei, și în acestan revine cu o terasă reînoită unde ve-ți petrece timpul liber și mai bine!

Deschiderea oficială Kozlovna Beer Garden va avea loc pe 11 mai, laa ora 19:00. Oaspeții sunt așteaptați cu multe surprize și oferte profitabile. Vă așteaptî și o însoțire muzicală incredibilă - Take Five Band si DJ Hanzee  - vă garantează o atmosferă frumoasă și dispoziție la maxim. De asemenea, pentru dvs. am pregătit și un combo- meniu profitabil pentru orice companie.

Bucurați-vă de o seară frumoasă, atmosferă prietenoasă, muzică minunată, bucate delicioase și gustări tradiționale cehești cu bere spumoasă la terasa confortabilă și spațioasă Kozlovna Beer Garden.

Vă așteptăm la adresa: st. Pushkin 24, pentru rezervare suna la nr. 079 02 9999.

Еще Новости