News Mix

Povestea continuă pe Aleea Colorată. Proiectul Parcul Meu invită la un spectacol de dans excepțional

Sărbătorile de iarnă au trecut, nu și minunile. Astfel, “Povestea continuă pe Aleea Colorată”. Echipa Proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, pregătește o nouă surpriză  pentru vizitatorii parcului Valea Trandafirilor.  

Joi, pe data de 25 ianuarie, ora 17:30, echipa proiectului Parcul Meu invită toți doritorii la un spectacol de dans extraordinar oferit de Black & White Dance Center. Evenimentul va readuce atmosfera de basm, având intenția de a promova cultura, în special arta dansului. Baloanele multicolore, ciocolata fierbinte și vata dulce pregătite de organizatori și care vor fi oferite gratuit participanților, vor adăuga culoare și căldură atmosferei feerice.

Prin intermediul evenimentului echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, își propune să continue seria acțiunilor prin intermediul cărora se atrage atenție asupra frumosului, a artei. De această dată, inițiativei echipei Parcul Meu s-au alăturat dansatorii din cadrul Black & White Dance Center. Aceștia vor oferi un spectacol în aer liber, în ciuda condițiilor meteo, și un master-class pentru participanții la eveniment.

Povestea continuă pe Aleea Colorată este primul eveniment organizat de echipa proiectului Parcul Meu în anul 2018. Pentru anul curent, echipa proiectului Parcul Meu își propune să contribuie la modernizarea și îmbunătățirea aspectului a noi zone din parcul Valea Trandafirilor și să aducă un nou suflu atmosferei din parc.

De la deschiderea Aleii Colorate pe data de 30 septembrie 2017, echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, a realizat mai multe activități în parcul Valea Trandafirilor pentru locuitorii capitalei. Printre ele se numără organizarea activităților cu elemente educative și distractive pentru copii – “Lumea Colorată a Copiilor”, instalarea pianului colorat, organizarea “Serilor nostalgice” cu muzică de pian și saxofon, plantarea unei alei de trandafiri și a două alei de tei, inaugurarea pomului de Crăciun.

Еще News Mix