News Mix

Clubul Internațional al Femeilor din Moldova te invită la Târgul Caritabil de Iarnă

„Târgul Caritabil de Iarnă” este unul dintre cele mai populare evenimente, de acest gen, organizat anual de către ”Clubul Internațional al Femeilor din Moldova”. Obiectivul acestuia este de a colecta fonduri pentru proiectele locale, în special cele care implică femeile și copiii defavorizați.


Devenit o tradiție, an de an, evenimentul dă startul sărbătorilor de iarnă, adunând deopotrivă comunități locale și internaționale pentru un schimb interactiv de cultură, artă, tradiție, gust și aromă. Ambasade, organizații internaționale și locale, agenți economici se vor întrece în propuneri originale de deserturi, suvenire, lucruri handmade, picturi, haine, cărți, jucării la prețuri accesibile. „Târgul caritabil de iarnă” este locul unde, cu siguranță, veți putea îmbina utilul cu plăcutul: să petreceți frumos timpul cu familia în timp ce achiziționați cadouri de Crăciun pentru cei dragi.

Cele mai îndrăgite și așteptate personaje ale iernii – Moș Crăciun, Fulguța și prietenii lor vor anima publicul prin jocuri, dansuri și face painting. În boxe va răsuna muzică tradițională și colinde din diverse colțuri ale lumii. Veți avea oportunitatea să cunoașteți și să comparați cultura și tradițiile unui număr impunător de țări de pe diferite continente. Pregătim și o tombolă cu surprize generoase din partea sponsorilor și donatorilor, care va aduce multă bucurie câștigătorilor.

10 decembrie, începând cu ora 10:00, „Clubul Internațional al Femeilor din Moldova” te invită la Moldexpo, pavilionul nr.2, la „Târgul Caritabil de Iarnă”. Empatia, compasiunea și dărnicia ta pot face o diferență în viața celor care au nevoie.

Еще News Mix