News Mix

Cel mai important eveniment caritabil al anului – ”Gala Generozității 2017”

Cel mai important eveniment caritabil al anului – ”Gala Generozității 2017” aduce noi surprize. Patroana evenimentului, cântăreața de operă de talie internațională, Valentina Nafornița, va cânta, în premieră, cu Alex Calancea Band, iar banii colectați vor merge pentru a preveni separarea copiilor de familie.

Cea de-a patra ediție a Galei Generozității - eveniment caritabil organizat de CCF/HHC Moldova și PRO TV Chișinău sub patronajul Valentinei Nafornița – va aduna circa 500 de spectatori pentru a urmări spectacolul tradițional de excepție oferit în fiecare an de renumita soprană. Pe lângă Valentina Nafornița, pe scenă vor evolua și alte nume sonore, cum ar fi soțul sopranei, tenorul de operă Mihai Dogotari, iar Orchestra Națională de Tineret va fi dirijată de dirijorul Jordi Navarro, directorul Orchestrei Naționale a Spaniei. Evenimentul va culmina cu o surpriză – Valentina Nafornița se va întâlni pe scenă cu Alex Calancea și bandul său. Alex și Valentina au învățat în aceeași școală muzicală din satul lor de baștină, Cuhnești, doar că în ani diferiți. Pentru prima dată ei se vor întâlni pe aceeași scenă și își vor contopi stilurile muzicale, atât de diferite, într-un duet unical.

Banii colectați de pe urma vânzărilor de bilete, dar și a unei cine cu licitație a obiectelor de artă, care va urma după spectacol, vor fi orientați pentru prevenirea separării copiilor de familiile lor.

Еще News Mix