News Mix

Alexandra Rusu - moldoveanca selectata ne reprezinta tara la Miss Tourism International 2017

Miss Tourism International Moldova 2017, Alexandra Rusu, va reprezinta Moldova in cadrul competitiei internationale de frumusete Miss Tourism International 2017, care va avea loc in Kuala Lumpur – Malaezia, in perioada 20 noiembrie – 7 decembrie.

Alexandra Rusu are 21 de ani si este nascuta in Chisinau.

Alexandra iubeste muzica, studiind pianul de 7 ani, ii place sa citeasca, este o gospodina desavarsita, iubind sa gateasca, fiind de asemenea pasionata de calatorii. Ca si planuri de viitor Alexandra isi doreste sa aiba o familie fericita, sa devina un specialist in domeniul contabilitatii si sa isi dezvolte propria sa afacere pentru a ajunge o femeie de afaceri de succes in Republica Moldova.  

Alexandra este studenta la Facultatea de Contabilitate din cadrul Academiei de Studiii Economice din Moldova.

"Castigarea titlului Miss Tourism International Moldova 2017 inseamna un vis implinit pentru mine, prima mea ocazie de a reprezenta si promova Moldova in cadrul unei competitii internationale de frumusete. Am dovedit faptul ca in viata ori castigi, ori inveti... de pierdut pierd doar cei care se dau batuti si abandoneaza! Sunt extrem de onorata sa imi reprezint frumoasa tara pe scena Miss Tourism International 2017 promitand moldovenilor sa ii fac mandri prin prestatia mea si rezultatele mele. Promovand traditiile, cultura si turismul Moldovei, in fata intregului mapamond, va fi cea mai mare realizare personala a mea pana in acest moment. Le sunt profund recunoscatoare si le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sustinut de la bun inceput". – a declarat Alexandra Rusu – Miss Tourism International Moldova 2017.

Toti moldovenii sunt invitati sa urmareasca evolutia Alexandrei din perioada 20 noiembrie  – 7 decembrie 2017 din Malaezia, vizitand pagina sa oficiala de Facebook „Miss Tourism Moldova” - pagina unde vor putea vota Moldova si vor putea vedea cele mai noi si mai fierbinti poze postate zilnic. Avem nevoie de cat mai multe like-uri pe pagina de facebook din partea moldovenilor pentru a o sustine pe Alexandra in cursa pentru castigarea coroanei Miss Tourism International 2017. Like-urile de pe paginile de facebook oficiale vor fi luate in calcul la punctajul final al competitiei din Malaezia.

Еще News Mix