PRO Fashion

Reguli de viaţă şi stil de la Milla Jovovich

Milla Jovovich, talentata actriţă de la Hollywood, cucereşte publicul mondial nu doar prin talentul său de actriţă, pe care îl observăm în ecranizările sale, ci şi prin stilul său impecabil. Reuşeşte cu uşurinţă să combine cariera cu stilul şi cu rolul de mămică. La cei 40 de ani, arată perfect şi pentru multe femei serveşte ca sursă de inspiraţie.

Milica Natasha Jovovich s-a născut la Kiev, Ucraina, în data de 17 decembrie 1975. Tatăl său, Bogdan Jovovich, era medic pediatru sârb, iar mama sa, Galina, era actriţă şi provenea din Rusia. În anul 1981, Milla, în vârstă de 5 ani, şi părinţii săi au emigrat din Uniunea Sovietică şi s-au mutat mai întâi la Londra, apoi au urmat Sacramento şi Los Angeles.

Milla Jovovich şi-a început cariera de model la vârsta de unsprezece ani, când Richard Avedon a inclus-o în reclama “Most Unforgettable Women in the World” a companiei Revlon. Aceasta şi-a continuat cariera de model cu alte firme notabile pentru produse cosmetice ca: L'Oreal, Banana Republic, Christian Dior, Versace şi Donna Karan. În 1988, a avut primul ei rol ca actriţă profesionistă, aparând la TV în filmul“The Night Train to Kathmandu”. Mai târziu în acelaşi an, Milla a debutat pe marele ecran cu “Two Moon Junction”.

După mai multe roluri minore în film şi televiziune, ea a câştigat notorietate cu filmul romantic: Întoarcerea la laguna albastră / Return to the Blue Lagoon (1991). Jovovich a jucat alături de Bruce Willis, abordând o temă ştiinţifico-fantastică în filmul: The Fifth Element (1997).

În anul 1997, Milla s-a căsătorit cu regizorul Luc Besson, însă cei doi au divorţat în 1999. În august 2009, Milla a devenit soţia lui Paul W.S. Anderson, regizorul filmului Resident Evil. Cei doi au o fiică împreună, Ever Anderson, născuta pe 3 noiembrie 2007.

Ceea ce ţine de stil, aceasta adoră stilul romantic. Preferă rochiile elegante şi încălţămintea pe tocuri. Optează pentru culori neutre, naturale şi feminine. Atunci când se machiază susţine că niciodată nu face exces de cosmetică.

Nu obişnuieşte să facă shopping, din contra, îşi reînnoieşte garderoba o dată la câteva luni. În locul hainelor aceasta cumpără cărţi noi, instrumente muzicale sau hăinuţe pentru fiicele sale. Merge la pieţele second-hand, unde găseşte multe lucruri vechi destul de interesante.

Urmează un mod de viaţă sănătos, merge regulat la sală şi are grijă de corpul său. Susţine că după naşterea fiicelor sale a luptat cu kilogramele în plus şi a depus mut efort pentru a reveni la normal.

Milla are reguli rigide de viaţă care o ajută să străbată cu uşurinţă prin obstacolele vieţii. A depus mult efort până a ajunge o femeie de succes şi este un adevărat exemplu de talent înnăscut.

Jurnalist: Slivca Veronica
Surse foto: www.elle.ru

Еще PRO Fashion