PRO Fashion

Stilul vintage-retro al Laney Del Rey

Lana Del Rey este o adevărată lady a muzicii pop cu influenţe retro, iar ascensiunea ei este impresionantă. Stilul vestimentar o recomandă drept un fashion-icon, Lana fiind o fashionistă modernă veritabilă. Cântăreaţa de 26 de ani a hipnotizat toată lumea cu stilul său unic. Muzica sa, greu de încadrat într-un tipar, te induce într-o stare euforică, iar timbrul vocal te cucereşte.

Numele acesteia este o combinaţie între numele actriţei Lana Turner şi numele modelului „del Rey de la Ford” (o maşină produsă exclusiv pentru America Latină, în Brazilia). Un mix complet imprevizibil, la fel ca şi outfiturile cu care îşi face apariţia pe scenă. Dacă adăugăm la întregul tablou o voce suavă şi gravă, plus o viziune urbană şi senzuală în ceea ce ţine de stilul vestimentar, devine clar de ce Lana Del Rey e un style-icon autentic şi de ce un brand puternic, precum este Mulberry, a decis să denumească unul dintre cele mai recente modele de genţi cu numele artistei.

Lana este pasionată de modă şi stilul de viaţă al anilor ‘60, ea singură descriindu-se drept o „Nancy Sinatra”. Lana adoră hainele cu croieli minimaliste, rochii retro şi culorile pastelate. Pe covorul roşu o vezi purtând negru, roşu vibrant sau alb imaculat. Buzele îi sunt mereu răsfăţate cu nuanţe feminine, iar în viaţa de zi cu zi nu iese din tenişi, jeanşi, rochiţe retro din bumbac sau hanorace largi. Părul şi-l poartă foarte tapat, bentiţele şi eşarfele chic sunt itemuri statement, iar machiajul e voluptuos, seducător şi senzual. Accesoriile metalice, masive, fac parte din stilul Laney: inele maxi, cercei candelabru, brăţări şi pandative impunătoare.

În toamna-iarna anului 2013 a fost aleasă de către H&M, chipul cu care brandul se va identifica de acum înainte. La numai 26 de ani, ajunge la nivelul unor superstaruri mondiale, precum: David Beckham, Madonna sau Kylie Minogue.

Lana poartă mereu bentiţe cu flori, piese de inspiraţie spaniolă, precum coroniţele cu trandafiri. Coafura sa este fenomenală prin volumul pe care-l are, fiind copiată şi de alte staruri mondiale.

Aceasta poartă rochii spectaculoase, pentru a-şi evidenţia ţinuta sa de artistă. Lana alege să poarte rochii lungi, în stilul faimoaselor staruri din anii de aur ai Hollywood-ului.

Lana Del Rey a pătruns recent în lumea muzicală şi a reuşit în scurt timp să devină destul de populară. În foarte scurt timp a devenit un punct de reper pentru femeile care vor să adopte ţinute vestimentare vintage sau retro.

Stilul ei vestimentar combină elemente glamour ale Hollywood-ului, aşa cum era el cunoscut în trecut, cu elemente ale anilor ‘60 si ’70. Stilul vestimentar o recomandă drept un fashion icon actual. Outfit-urile chic pe care le-a abordat i-au adus conctracte de colaborare cu brandurile Jaguar şi Versace.

În prezent, Lana Del Rey reprezintă etalonul frumuseţii, feminităţii şi a stilului impecabil.

Jurnalist: Slivca Veronica
Surse foto: www.playbuzz.com

allfun

Еще PRO Fashion