PRO Fashion

Pam Hetlinger - bloggerița și fashionista din Panama

Pam Hetlinger este fashionista care stă în spatele blogului de modă din Panama, „The girl from Panama". Tânăra bloggeriță își începea activitatea acum un an în urmă, bucurându-se de la o zi la alta de o popularitate tot mai mare, numărul celor care o urmăresc ajungând la câteva milioane. Nu doar dragostea sa pentru modă este ceea ce o face mai specială, dar și pasiunea cu care se dedică pentru a face postări de invidiat pe blogul său.

Are 26 de ani și locuiește în Boston, însă s-a născut și și-a petrecut copilăria în Panama. Și-a făcut studiile într-un colegiu din Virginia și este licențiată în BAP - Business și Administrare Publică. A lucrat o perioadă într-o companie din industria modei din Londra, după care a absolvit colegiul în San Fransisco. În urma acestei experiențe, interesul său pentru blogging a crescut din ce în ce mai mult. Nu doar acesta a fost motivul principal care a determinat-o să dea startul unui blog reușit,ci și încrederea celor din jur. Pam relatează: „Am fost susținută de către prieteni și familia mea. Ei au fost cei care m-au încurajat să-mi urmez visul. Este foarte important când cei din jur cred în tine și te susțin în toate aspirațiile tale."

Stilul pe care îl adoptă Pam este unul modern, casual și feminin. De obicei, își procură hainele de pe site-urile de modă online, precum: Shopbop, Asos, Nasty Gal, Topshop și Nordstrom. Fotografiile pentru blogul său sunt realizate de către soțul acesteia. Dar pentru proiectele  internaționale mai colaborează,de asemenea, și cu alți fotografi. Este îndrăgostită de Paris, iar visul său este să realizeze un photoshooting acolo.

Are planuri mărețe de viitor și dorește să-și extindă blogul său pentru un public mai larg, iar pe lângă blog să lanseze un magazin online de haine stilate. Până în prezent, a avut câteva colaborări grandioase cu Chanel și New York Times. Pe lângă asta, cei care o urmăresc îi scriu zilnic sute de mesaje pentru a-i cere sfaturi în asortarea anumitor ținute.

Fiind întrebată „ce mesaj poți să transmiți celor care urmăresc blogul tău?”, aceasta a răspuns: „Încearcă să-ți găsești propriul tău stil, fă-l să fie unic pentru tine și urmează-l în totalitate. Inspiră-te din lucruri simple și ai încredere în forțele proprii. Fii fericită și ia de la viață tot ce-i mai frumos. Pentru a fi un blogger de succes trebuie să fii cu adevărat îndrăgostită în ceea ce faci. Doar pasiunea și munca asiduă te va duce pe căile succesului”.

Jurnalist: Slivca Veronica
Sursa foto: www.tencontroporai.com.br

allfun

Еще PRO Fashion