PRO Fashion

Paltonul alb - moduri de asortare a paltonului must-have din acest sezon

Paltoanele albe reușesc să transforme instant un outfit banal într-unul deosebit, având în vedere că această culoare întruchipează eleganță, inocență și feminitate, în același timp. Dacă până acum nu îndrăzneai să introduci această piesă vestimentară în garderoba ta, atunci a venit timpul să faci careva schimbări. Paltonul alb este exact piesa de care ai nevoie pentru a obține un look de invidiat. În această iarnă se poartă simplitatea. Se poartă albul imaculat și haine cât mai stilate. Îți propunem câteva moduri ideale de asortare a paltonului alb în ținutele zilnice, în dependență de stilul tău.

Paltonul alb completează cu succes ținutele casual. Optează  pentru modele cu o croială simplă, nasturi de dimensiuni mari și mâneca trei sferturi. Mizează pe piese vestimentare în tonuri neutre sau pastelate. Asortează cu accesorii minimaliste precum: eșarfa supradimensională, mănuși din piele sau o căciulă în stil boyfriend. Ai grijă la încălțămintea pe care o alegi. Pentru sezonul rece optează pentru botine sau cizme în culori neutre. În cazul în care dorești să faci un mix reușit între alb și negru, ai toate șansele să obții un look extraordinar de stilat.

Paltoanele albe se pot purta chiar dacă ești adepta stilului sport chic. Eleganța paltoanelor albe oferă o notă interesantă ținutelor sport, datorită faptului că este unul din trendurile-vedetă ale ultimelor sezoane. Dacă până acum credeai că cele două tendințe nu se potrivesc, atunci ai avut o părere greșită. Combină paltonul cu o pereche de încălțăminte în stil sport, accesorizează-te cu un rucsac și îți garantăm că vei obține un look fresh, trendy și interesant.

Dacă ești adepta stilului elegant și feminin, poți opta cu încredere pentru paltonul alb. Acesta este piesa ideală pentru a obține o ținută elegantă și sofisticată. Mixul alb-negru se va dovedi a fi cuceritor, iar o geantă în tonuri neutre va adăuga un plus de stil, dacă ești adepta minimalismului pur. Însă, dacă ești o fire îndrăzneață poți sa îmbraci o ținută total albă, vei ieși din anonimat oriunde ți-ai face apariția. Pentru a duce ținuta la desăvârșire ai nevoie de o pereche de mănuși din piele, așa că ar trebui să-ți achiziționezi o pereche fără rețineri.

Nu există o altă piesă vestimentară mai potrivită, care să pună în valoare feminitatea și eleganța, decât paltoanele albe. Deși, la prima vedere par articole vestimentare greu de asortat și de purtat, nu este deloc așa. Îndrăzniți în această iarnă să aveți unul în garderobă.

Jurnalist: Slivca Veronica
Sursa foto: www.slimfit-clothing.com

allfun

Еще PRO Fashion