News Mix

Sunstroke Project lansează un nou single - "Sunshine", în colaborare cu Deepcentral

Sunstroke Project lansează un nou single - “Sunshine”, în colaborare cu Deepcentral

Sunstroke Project revine cu un nou single - “Sunshine”, în colaborare cu unii dintre cei mai de succes artiști din România, trupa Deepcentral, cunoscută pentru hiturile "O Stea", "Sus până la cer" și "Dragostea Învinge".

"Sunshine" este o piesă energică și pozitivă, care te cucerește de la prima audiție. Single-ul are toate șansele să ajungă pe primele poziții în clasamentele de specialitate.

"A fost o experiență frumoasă să lucrăm împreună la această melodie. Băieții de la Deepcentral sunt profesioniști, pozitivi şi au o abordare fresh în materie de sound. Între noi s-a legat o strânsã conexiune încã de la prima colaborare. Am pus mult suflet în această piesă și suntem multumiți de rezultat. Sper că piesa "Sunshine" să placă și fanilor noștri", - menționează Anton Ragoza, membru Sunstroke.

Sunstroke Project nu este la prima colaborare cu artiștii români. În trecut, băieții au lucrat împreună la single-ul ‘Party’, care a răsunat la cele mai importante radiouri din Moldova, România, Rusia etc.

Cele două părți au contribuit în egală măsură la compoziția piesei, rezultatul fiind unul pe măsura așteptărilor fanilor.

Puteți asculta noul videoclip Sunstroke Project, "Sunshine" accesând link-ul de mai jos:

SensMusic Entertaiment

Еще News Mix