Люди

Lili Lozan: Fericirea este atunci când te trezeşti dimineaţa, şi ai cui să-i zâmbeşti şi să-i zici "Bună dimineaţa!"

Lili Lozan:  Fericirea este atunci când te trezeşti dimineaţa, şi ai cui să-i zâmbeşti şi să-i zici "Bună dimineaţa!"

Lili Lozan este frumoasa prezentatoare de la Publika TV şi cea pe care o poţi asculta de luni până vineri la Kiss FM, ce-şi doreşte ea în viitor, cum defineşte ea fericirea şi multe altele, aflați în interviul ce urmează.

Eu sunt o independentă. Puţin orgolioasă, puţin cochetă, exagerat de corectă, şi, pe alocuri impulsivă, responsabilă faţă de mine şi cei care mă înconjoară. Sunt o carieristă încrezută în puterea spirituală venită din mijlocul familiei.

Atunci când sunt singură cu mine… citesc dacă sunt liniştită, plâng atunci cînd sunt mâhnită şi ştiu că nu mă vede nimeni, dorm în cazul în care simt că nu mai am puteri şi gătesc dacă am pentru cine.

Fericirea este atunci când te trezeşti dimineaţa, şi ai cui să-i zâmbeşti şi să-i zici "Bună dimineaţa", şi seara, când ai pe umărul cui să-ţi laşi capul. Fericirea este atunci când, abia aştepţi să ajungi la muncă, şi când realizezi, că sunt oameni care te apreciază şi te respectă pentru ceea ce eşti tu. Fericirea este atunci când îi ştii pe cei dragi fericiţi si sănătoşi!

Eşecurile sunt şutul necesar pentru a deveni mai buni, mai inspiraţi şi mai ambiţioşi!

Cel mai mult mă mândresc cu puţinul pe care l-am obţinut, cu oamenii care îmi sunt prieteni, şi cu familia mea, care îmi este aproape mereu.

Admir oamenii cu coloana vertebrală dreaptă, care ştiu să profite de orice şansă în viaţă şi care sunt suficient de inteligenţi, încât pot să treacă peste orice obstacol în mod demn.

Urăsc trădătorii şi nu îi pot ierta niciodată.

Cel mai important într-o relaţie este încrederea în partener, respectul şi dragostea sinceră, fără angajamente orbeşti.

Eu sunt adepta teoriei - fă ceea ce simţi, pentru că mai târziu să nu-ţi pară rău că nu ai avut suficient curaj. Eu sunt omul care îşi asumă eşecurile - fără ele, nu am mai fi la fel de interesanţi.

În viitor aş vrea să trăim cu toţii într-o ţară stabilă din puct de vedere cultural, emoţional şi economic. Pentru mine nu vreau multe, cât merit - atâta îmi doresc. Nu sunt o visătoare incurabilă. Muncesc mult pentru vitorul meu, şi sper să mă ajute Dumnezeu să obţin tot ce îmi doresc.

SHORT Q&A:

Dramă sau comedie - dramă.

Vara sau iarna - vara.

Prietenii sunt comori de nepreţuit.

Oraş - Chișinău.

În nici un caz nu aş fi cu un bărbat care este un trădător sau un laş.

Îmi este frică de singurătate.

Cărţi: "Cîntătoarele din Mărăcini" de Colleen McCullough şi "Pe aripile vântului" de Margaret Mitchell.

Romantică sau pragmatică - depinde de situaţie, pot fi şi romantică, şi o pragmatică convinsă.

Citat – "Munceşte ca şi cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeşte ca şi cum nu ai fi suferit niciodată din dragoste. Dansează ca şi cum nimeni nu te vede. Cântă de parcă nu te-ar auzi nimeni. Trăieşte ca şi cum ar fi ultima zi pe Pămant. Cand îţi vine să plângi, adu-ţi aminte de clipele în care zâmbeai, când simţi că viaţa nu are nici un rost, gândeşte-te la cei care mai au doar o zi de trăit, când simţi că vrei să mori gândeşte-te că alţii ar da orice să trăiască... Iubeşte-ţi viața - e cel mai de preţ lucru".

Corina Sîrbu

Fotograf: Florin Tabirta

allfun

Еще Люди